Diensten

Full Service App Development

2CoolMonkeys werkt al sinds 2008 als app-producer en heeft in die tijd een bewezen staat van dienst opgebouwd bij grote klanten als de Rijksoverheid, Kadaster, Rijkswaterstaat, Microsoft, IBM en Sogeti. Uw organisatie wil graag een app, maar u weet niet hoe u dat moet aanpakken, laat staan hoe u het technisch zou moeten doen. 2CoolMonkeys helpt bij het bedenken en maken van een goede app, van het prille idee tot aan de publicatie in de appstore. En we integreren de app met uw eigen systemen.

Open Data

Bij het bouwen van een app gaat 60 procent van het budget op aan de koppeling met complexe BigData-systemen. Dat komt omdat die niet zijn ingesteld op een simpele app en geen rekening houden met een mobiele gebruiker. Hierbij biedt onze BigData4Apps-server uitkomst. Deze server verbergt namelijk de complexiteit van BigData-systemen en verrijkt de informatie met andere databronnen, zoals OpenStreetMaps en Wikipedia. Met de BigData4Apps-server leveren aanbieders hun data gecontroleerd en eenvoudig aan externe partijen. App-bouwers koppelen hun apps sneller en effici├źnter aan BigData-bronnen en hoeven zich geen zorgen te maken over filteren, formaten of snelheid. De BigData-aanbieder kan zich weer bezighouden met databeheer en de app-bouwer met het bouwen van apps.

Consultancy

Vanuit een ruime ervaring met talloze projecten in het werkveld van app systemen, open data en overheid beschikt 2CoolMonkeys over een rijke bron aan kennis. Zoals ieder modern bedrijf delen wij deze kennis graag met andere organisaties. Dit doen we wij veelal in de vorm van workshops, onderzoekstrajecten of het geven van een degelijk advies over de keuze voor een bepaalde technologie.