Diensten

Full Service App Development

2CoolMonkeys werkt al sinds 2008 als app-producer en heeft in die tijd een bewezen staat van dienst opgebouwd bij grote klanten als de Rijksoverheid, Kadaster, Rijkswaterstaat, Microsoft, IBM en Sogeti. Uw organisatie wil graag een app, maar u weet niet hoe u dat moet aanpakken, laat staan hoe u het technisch zou moeten doen. 2CoolMonkeys helpt bij het bedenken en maken van een goede app, van het prille idee tot aan de publicatie in de appstore. En we integreren de app met uw eigen systemen.

Open Data

Bij het bouwen van een open data applicatie gaat 60 procent van het budget op aan de koppeling met complexe BigData-systemen. Dat komt omdat de bestanden en servers vaak niet zijn bedoeld voor het koppelen met externe applicaties zoals een mobiele app. Hierbij biedt ons Robin Open Data platform uitkomst. Dit platform verbergt namelijk de complexiteit van BigData-systemen en verrijkt de informatie met andere databronnen, zoals OpenStreetMaps en Wikipedia, CBS data, etc. Met het Robin Open Data platform leveren aanbieders hun data gecontroleerd en eenvoudig aan externe partijen. Ontwikkelaars koppelen hun apps sneller en efficiënter via ROBIN en hoeven zich geen zorgen te maken over privacy, het filteren, formaten of snelheid. De data-aanbieder kan zich weer bezighouden met databeheer en de ontwikkelaar met het bouwen van nuttige applicaties.

Consultancy

Vanuit een ruime ervaring met talloze projecten in het werkveld van app systemen, open data en overheid beschikt 2CoolMonkeys over een rijke bron aan kennis. Zoals ieder modern bedrijf delen wij deze kennis graag met andere organisaties. Dit doen we wij veelal in de vorm van workshops, onderzoekstrajecten of het geven van een degelijk advies over de keuze voor een bepaalde technologie.